maanantai 17. helmikuuta 2014

Kutistuneen villapaidan ylösnousemus

Viitisen vuotta sitten joku urpo meni pesemään mun DKNY:n lemppari villapaidan pesukoneessa (ei hyvä idea...villalle riittää tuuletus) ja se sitten kutistui napapaidaksi melkein. Viruttuaan monta vuotta mun kangasvarastoiden pohjalla sain idean tuunata kyseisen vaatekappaleen.

Yippee!!! I'm ready for it! Let's go!

Siispä otin sakset kouraan ja leikkasin poolokauluksen irti ja hihat osaksi irti. Halusin leikkiä hihoilla ja katsoa että miksi ne muuntuisivat. Leikin sitten koko päivän eri vaihtoehtojen kanssa ja suosikiksi muodostui pään päälle kiinnitetyt hihat :) Niistä muodostui kiva huppumainen päähine.

                             päähine/puolihuppu, kauluri/kaulus, hihat ristissä edessä, hihat vapaasti olilta roikkuen

Olen hyvin iloinen että en ollut heittänyt tätä paitaa pois, koska nyt se sai uuden elämän :) Innotuin samalla tekemään UFFista löydetyistä "disco"housuista hametta ja kietaisin rikkinäiset Zaran haaremihousut paidaksi. Olen jo pitkään miettinyt että pitäisi alkaa tekemään enemmän vaatteita itse ja keksimään vanhoille vaatteille uusia käyttötarkoituksia. Seuraavaksi voisi tehdä jotain vanhoista rikki menneistä farkuista, joita on säästetty aikamoinen liuta kun ne perkeleet menee aina rikki haaroista. To be continued... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti